پروژه های بین المللی


  • طراحی سد ودی (ارمنستان)
    طراحی سد ودی (ارمنستان)

    هدف از اجرای پروژه، آبیاری اراضی کشاورزی در مناطق ودی و آرارات کشور ارمنستان است. نوع سد، خاکی با هسته رسی با حداکثر 85 متر از پی با حجم مخزن 29/4 میلیون متر مکعب مد نظر قرار گرفته است.

  • آبرسانی به جزیره فازا (کنیا)
    آبرسانی به جزیره فازا (کنیا)

    هدف از اجرای این پروژه تأمین آب شرب مورد نیاز جزیره فازا (جزیره ای در جنوب شرق کنیا واقع در اقیانوس هند) بوده است. این طرح به صورت EPC انجام شده و در سال 1393 به بهره برداری رسیده است.

  • خط انتقال فاضلاب از محل ایستگاه پمپاژ به تصفیه خانه فاضلاب شهر خارطوم (سودان)
    خط انتقال فاضلاب از محل ایستگاه پمپاژ به تصفیه خانه فاضلاب شهر خارطوم (سودان)

    این پروژه توسط مشارکت شرکت های طوس آب، TAICE(شرکت طوس آب بین الملل) و SERYAL (شرکت پیمانکار سودانی) انجام شده و شرکت طوس آب در این پروژه وظيفه طراحی و نظارت بر اجرا را به عهده داشته است. خط انتقال سوبا به قطر 700 میلی متر و طول 10 کیلومتر فاضلاب منطقه ای از شهر خرطوم را به صورت تحت فشار به تصفیه خانه فاضلاب منتقل می کند. این طرح در سال 2015 میلادی به بهره برداری رسیده است.

  • تصفيه خانه آب شهر مرو ترکمنستان
    تصفيه خانه آب شهر مرو ترکمنستان

    طراحی و نظارت بر اجرای این پروژه توسط شرکت طوس آب انجام شده است. ظرفیت نهایی تصفیه خانه 110000 متر مکعب در روز و این طرح از سال 1377 در دست بهره برداری است.

  • توسعه ( بازسازی و ارتقا )  تصفيه خانه فاضلاب شهر حلب (سوریه)
    توسعه ( بازسازی و ارتقا ) تصفيه خانه فاضلاب شهر حلب (سوریه)

    دراین طرح، شرکت مهندسی مشاور طوس آب علاوه بر رفع مشکلات موجود بهره برداری تصفیه خانه در قالب طرح اضطراری، راهکارهای فنی افزایش و توسعه ظرفیت تصفیه خانه برای سال 2020 میلادی معادل دبی 600000 متر مکعب در شبانه روز را در قالب مطالعات طرح توسعه انجام می دهد. این پروژه به علت شرایط سوریه در سال 2012 میلادی متوقف شده است.

  • سد مشترك دوستي (مرز ایران و ترکمنستان)
    سد مشترك دوستي (مرز ایران و ترکمنستان)

    سد دوستی بر روی رودخانه مرزی هریرود بین ایران و ترکمنستان به صورت مشترک توسط دو کشور احداث شده و در فروردین 1384 به بهره برداری رسیده است. حجم مخزن این سد در تراز نرمال برابر 1250 میلیون متر مکعب است. مطالعات امکان سنجی، تهیه نقشه های اجرایی و نظارت بر اجرای این طرح توسط شرکت مهندسی مشاور طوس آب انجام شده است.

  • طراحی سد ماستارا (ارمنستان)
    طراحی سد ماستارا (ارمنستان)

    با هدف تنظیم جریان ورودی روخانه Selave Mastara و همچنین آب منتقل شده از سد آخوریان به مخزن این سد برای آبیاری زمینهای کشاورزی پیش بینی شده است. بهبود آبیاری 3794 هکتار از اراضی پایین دست این سد و همچنین تامین آب برای 590 هکتار اراضی که در حال حاضر زیر کشت نیستند نیز از اهداف این پروژه است. ارتفاع این سد حدود 30 متر از پی و حجم مخزن 6/8 میلیون متر مکعب است

  • شبكه آبياري و نيروگاه برقابی گمبيري (افغانستان)
    شبكه آبياري و نيروگاه برقابی گمبيري (افغانستان)

    مطالعات مرحله اول و دوم طرح آبياری دشت گمبيري، برای اراضي تحت پوشش به مساحت 12000 هکتار و انتقال آب مازاد توسط کانالی به ظرفیت 100 متر مکعب بر ثانیه و طول 130 کیلومتر و نیز نیروگاه برق آبی به ظرفیت 50 مگاوات واقع در محدوده جلال آباد توسط شرکت مهندسی مشاور طوس آب انجام شده است.

  • آبرساني از آمودريا به شهر اندخوي (افغانستان )
    آبرساني از آمودريا به شهر اندخوي (افغانستان )

    مطالعه و اجرای پروژه پمپاژ آب از رودخانه آمودريا واقع در شمال افغانستان به شهر اندخوی و روستاهای مجاور آن توسط مشارکت طوس آب - ممتاز به صورت EPC انجام گرفته است. طول خط انتقال آب در این طرح حدود 120 کیلومتر است.

  • طرح جامع مديريت منابع آب حوضه آبريز رودخانه كابل (افغانستان)
    طرح جامع مديريت منابع آب حوضه آبريز رودخانه كابل (افغانستان)

    حوضه آبریز رودخانه کابل منطقه ای به وسعت 72 هزار کیلومتر مربع را شامل می شود. مطالعات اين طرح توسط شركت طوس آب انجام شده و از خدمات شركت DHI دانمارك بعنوان مشاور دست دوم در تلفيق و مدل سازي منابع آب استفاده شده است.